Katten Zaken
Voor een professionele en liefdevolle verzorging van uw kat 

Kattenoppas

Op dit moment hebben wij een klantenstop  voor de oppasservice. Alleen bestaande klanten kunnen  reserveren, maar plaats is niet gegarandeerd.

Kattenoppas aan huis in Roosendaal

Een weekendje weg, een vakantie, een zakenreis of een opname in het ziekenhuis kunnen redenen zijn om een kattenoppas in te schakelen. Katten Zaken kan op dat moment de zorg voor uw huisdier even van u overnemen, zodat u met een gerust hart van huis kunt.  

In tegenstelling tot ons houden katten niet van een verandering in hun woonomgeving en blijven ze het liefste thuis. Het tijdelijk onderbrengen van de kat in een pension kan zeer stressvol zijn. 

Hij verliest zijn territorium en de daarbij behorende geuren, heeft contact met andere katten en moet zich aanpassen aan de gewoonten binnen het pension. Dat valt niet mee, want de kat is een gewoontedier en heeft een vaste dagelijkse routine. Wij zullen er naar streven om deze routine zo veel mogelijk aan te houden tijdens de oppasperiode.  

Katten Zaken is een door het Kattengedragsadviesbureau (KGA) gecertificeerde oppasservice. 

Onze werkwijze

Indien u overweegt gebruik te maken van de oppasservice van Katten Zaken, dan zullen wij een vrijblijvende afspraak maken om kennis te maken met elkaar en natuurlijk met de kat. Wij leggen uit wat u van ons kunt verwachten, waar u aan dient te denken en wij informeren u over de kosten en betaling.

Besluit u om met Katten Zaken in zee te gaan, dan zullen wij het intakeformulier invullen, waarin we de afspraken vermelden ten aanzien van de verzorging van de kat, eventuele andere dieren en andere zaken. Vervolgens leggen wij de gemaakte afspraken vast in een overeenkomst.

 Benieuwd naar onze tarieven? Kijk dan hier.