Katten Zaken
Voor een professionele en liefdevolle verzorging van uw kat

Even voorstellen

Janine de Visser, kattentrimmer en kattenoppas aan huis Roosendaal

Mijn naam is Janine de Visser, partner van Jan, moeder van twee dochters en eigenaar van twee katten. Ik ben opgegroeid met katten en als jong meisje had ik altijd de wens om later te gaan werken met dieren. Het liep anders, ik belandde in de zakelijke dienstverlening.

Toch bleef het kriebelen en in 2017 heb ik mij aangemeld voor de vakopleiding kattentrimmen bij het Huisdier Kennis Instituut. Inmiddels ben ik in bezit van mijn diploma en gestart als kattentrimmer. 

Naast het diploma kattentrimmen ben ik ook in het bezit van het certificaat “EHBO voor hond en kat”. Of het nu in de trimsalon is of bij u thuis tijdens het oppassen, het is belangrijk om aandoeningen en verwondingen te herkennen, te weten wat te doen en of het nodig is een dierenarts in te schakelen.

Om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in mijn vak, volg ik regelmatig workshops en cursussen, neem ik deel aan een intercollegiaal overleg en maak ik deel uit van een netwerk van professionals in de dierenbranche. Een overzicht vindt u bij opleidingen en cursussen


Esmee, kattenoppas aan huis Roosendaal

Mijn naam is Esmee en ik ben 19 jaar oud. Ik ben de dochter van Janine, de oprichter van Katten Zaken. Ik werk hier ook, maar enkel als kattenoppas en uitsluitend als mijn moeder ziek, niet beschikbaar of te druk is. De verzorging van de katten moet dan natuurlijk ook doorgaan. Zo heb ik al een weekje op een kat gepast toen mijn moeder op vakantie was. In de toekomst hoop ik dat nog veel vaker te mogen te doen!