Katten Zaken
Voor een professionele en liefdevolle verzorging van uw kat 

Even voorstellen

Janine de Visser, kattentrimmer en kattenoppas aan huis Roosendaal

Mijn naam is Janine de Visser, partner van Jan, moeder van twee dochters en eigenaar van twee katten. Ik ben opgegroeid met katten en als jong meisje had ik altijd de wens om later te gaan werken met dieren. Het liep anders, ik belandde in de zakelijke dienstverlening.

Toch bleef het kriebelen en in 2017 heb ik mij aangemeld voor de vakopleiding kat-, huid- en vachtvriendelijk trimmen bij het Huisdier Kennis Instituut. Na het behalen van mijn diploma begin 2018 ben ik gestart in mijn kattentrimsalon in Roosendaal. Ook trim ik aan huis in de regio West Brabant.  

In december 2019 heb ik mijn "Expert in Cat Care" diploma behaald bij  het Kattengedragsadviesbureau (KGA) in Amstelveen. De felinocentrische opleidingsmethode van het KGA met veel aandacht voor gedrag, emoties en gezondheid, garandeert een 100% katvriendelijke benadering. Tijdens mijn werk staat het welzijn van de kat voorop. U bent er van verzekerd dat uw kat de beste zorg krijgt tijdens uw afwezigheid.

Ook ben ik in het bezit van het certificaat “EHBO voor hond en kat”. Of het nu in de trimsalon is of bij u thuis tijdens het oppassen, het is belangrijk om aandoeningen en verwondingen te herkennen, te weten wat te doen en of het nodig is een dierenarts in te schakelen.

Om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in mijn vak, volg ik regelmatig workshops en cursussen, neem ik deel aan een intercollegiaal overleg en maak ik deel uit van een netwerk van professionals in de dierenbranche. Een overzicht vindt u bij opleidingen en cursussen